Bestrating

Tilleman Herveld levert materialen en diensten aan bedrijven en paticulieren. Er zijn veel mogelijkheden voor het aanleggen van een bestating, daarnaast is er een ruim assortiment in bestratingsmaterialen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, het geeft u jarenlang plezier van de bestrating. Neem vrijblijvend een kijkje in onze showtuin, wij geven u een goed en eerlijk advies !

Aanleggen van sierbestrating

Het aanleggen van bestrating groot en klein is ons dagelijks werk. Wij beschikken over de machines, apperatuuren gereedschappen om de bestrating efficient en netjes voor u aan te leggen. Met meer dan 40 jaar ervaring kunnen wij samen met u, het complete plaatje verwezenlijken. Wij stellen hoge eisen bij de aanleg van bestrating, wat leidt tot kwalitatief sterk werk!

In de pagina Projecten kunt u een kijkje nemen in een aantal door ons uitgevoerde werken.

Machinale bestrating                                                                                                                                                       

Tilleman-Herveld werkt al 25 jaar met een bestratingsmachine waarmee betonklinkers en H-klinkers gelegd kunnen worden. Machinaal bestraten is tegenwoordig ook een wettelijke verplichting bij grote oppervlakten. Voordelen van de bestratingsmachine zijn:

  • Grote capaciteit
  • Arbeidsverlichtend
  • Efficient


Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.