Kunstgras

Tilleman Herveld levert kunstgras van kwaliteit die de echtheid van gras evenaart. Het kunstgras beschikt over een ISA Sports certificaat waaruit blijkt dat het gras voldoet aan de Europese milieunormen. Door een duidelijke en eenvoudige instructie kunt u kunstgras zelf leggen. Voor een groot oppervlak met veel hoeken en naden adviseren wij u om het aan te laten leggen.

Met het kunstgras van Tilleman Herveld beschikt u het gehele jaar over een mooi verzorgd en groen gazon. U hoeft geen onkruid meer te verwijderen en u heeft geen problemen meer met te veel zon of te veel schaduw. Ook is het kunstgras geschikt voor het verminderen van allergieën als hooikoorts. Daarnaast is het kunstgras zeer geschikt voor onder de speeltoestellen en zwembaden en is het UV bestendig en kleurvast. Het onderhoudsvriendelijke kunstgras is bestand tegen alle weersomstandigheden en is eventueel zelf aan te leggen.

Tilleman Herveld beschikt over diverse soorten kunstgras en adviseert u graag welke kunstgras het beste bij u past.

Gras DG Special


Gras DG Special is een kwaliteit die gebruikt kan worden voor een siertuin, camping, (dak)terras en balkons. Gras DG Special is een soort kunstgras met de eigenschap dat het gras minder snel gaat liggen. Het gras is UV bestendig, kleurvast en gemakkelijk in onderhoud. Daarnaast hoeft er op een vaste ondergrond geen instrooizand gebruikt te worden en op zandondergrond is het advies dat u ca. 5 kg instrooizand gebruikt. Het zand is per m2 in te vegen. De rol kunstgras is 4 meter breed.

Nieuw: Gras DG Fine


Dit grassoort heeft dezelfde kwaliteiten en kenmerken als Gras DG Special, echter met fijnere polen en nog minder glans, zodat het niet van het echt te onderscheiden is.

Gras Classic


Gras Classic is een sierkwaliteit kunstgras. Het is speciaal gras met langere graspolen voor een volle uitstraling. Bij dit soort kunstgras hoeft u weinig zand te gebruiken. Ook is Classic kunstgras UV bestendig en kleurvast. Het benodigde aantal kg zand per m2 is 8 tot 15 kg. De rol is 4 meter breed.

Gras Rough


Gras Rough is uitermate geschikt voor intensief gebruik. Denk hierbij aan kinderen die er een balletje op trappen, bij het zwembad of onder een speeltoestel. Gras Rough is UV-bestendig en kleurvast. Bij dit soort kunstgras dient ongeveer 20 kg zand per m2 ingeveegd te worden. De rol is 4 meter breed.